Χοιρινές μπριζόλες μαριναρισμένες και σάλτσα καυτερής πιπεριάς

Χοιρινές μπριζόλες μαριναρισμένες και σάλτσα καυτερής πιπεριάς

Από την ιστοσελίδα
https://xrysessyntages.com/
Συγγραφέας
Αντρέας Καβάζης
Βήμα 1 Απλώνετε τις μπριζόλες πάνω στο ξύλο κοπής, τις κτυπάτε ελαφρώς μέχρι να απλώσουν και να σπάσουν οι ίνες του κρέατος. Βήμα 2 Σε ένα μπολ βάζετε όλα τα υλικά για τη μαρινάδα και ανακατεύετε καλά. Βήμα 3 Σε ένα βαθύ ταψί απλώνετε τις μπριζόλες, τις περιλούζετε με τη...