Όταν στα χέρια μας υπάρχουν πολλά υγρά, τότε όταν πιάνουμε να κόψουμε μπορεί η λαβή του μαχαιριού να γλιστράει. Για να δουλεύουμε με ασφάλεια μπορούμε στη λαβή του μαχαιριού να τυλίξουμε δύο τρία λαστιχάκια σε απόσταση τους.
Τα παλιά τα χρόνια, οι τηγανίτες αποτελούσαν βασικό κομμάτι της καθημερινής διατροφής, μια και το ζυμάρι είχε κυρίαρχη θέση στην κουζίνα των νοικοκυριών. Αφού πλαθόταν, ένα μέρος του γινόταν ψωμί, κάποιο άλλο πίτα, ενώ ένα τρίτο κατέληγε στο τηγάνι όπου μετατρεπόταν σε...