Μοσχαρίσιο συκώτι αλά κρεμ

Μοσχαρίσιο συκώτι αλά κρεμ

Από την ιστοσελίδα
https://akispetretzikis.com/el/
Συγγραφέας
Άκης Πετρετζίκης
Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε ένα τηγάνισε μέτρια φωτιά. Κόβουμε το συκώτι σε κομμάτια 3-4 εκ., αλατοπιπερώνουμε, και σοτάρουμε στο τηγάνι για 1 λεπτό από κάθε πλευρά. Αφαιρούμε το συκώτι από το τηγάνι και αφήνουμε στην άκρη, σε ένα μπολ, μέχρι να το χρειαστούμε. Σοτάρουμε το...