Οι μπανάνες είναι από τα προϊόντα που θα έπρεπε να φυλάσσονται σε θερμοκρασία δωματίου, αλλά αν αποφασίσετε να τις βάλετε στο ψυγείο, φρόντισε πρώτα να τυλίξετε με μεμβράνη τις άκρες τους για να μην περνάει η υγρασία.
Ευχαριστούμε πολύ το μέλος μας Λευτέρη Αντωνίου για τη συνταγή! Στρώνουμε μία λαδόκολλα σε ένα ταψί25x25 εκ. προσέχοντας να εξέχει 2 εκ. από κάθε άκρη.Για τη βάση Σπάμε τα petit beurre με τα χέρια μας. Σε ένα μπολανακατεύουμε με μία σπάτουλα τα petit beurre, τα αλεσμένα...