Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Ξεπλύνετε το ρύζι σε ένα μεγάλο μπολ 4-5 φορές ή έως ότου το νερό τρέξει καθαρό. Βάλτε το ρύζι σε κρύο νερό για 15 λεπτά ή έως ότου ο κιμάς είναι έτοιμο.Βάλτε το ελαιόλαδο και το κρεμμύδι σε μια μεγάλη κατσαρόλα και μαγειρέψτε σε μέτρια φωτιά μέχρι να μαλακώσει και να ροδίσει....