Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Κέικ Χτυπάμε στο μίξερ, με το σύρμα, το βούτυρο με τη ζάχαρη έως ότου αφρατέψει και ρίχνουμε ένα-ένα τα αβγά. Μόλις αναμειχθούν καλά τα υλικά, σταματάμε το μίξερ.Αλέθουμε τα αμύγδαλα και τα πικραμύγδαλα στο μπλέντερ, μέχρι να γίνουν μια όσο το δυνατόν πιο φίνα σκόνη. Έπειτα...