Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Πλένουμε και καθαρίζουμε τα μανταρίνια, τα σκουπίζουμε και ξεφλουδίζουμε 5 μανταρίνια, τα υπόλοιπα τα στύβουμε και τον χυμό τους τον βάζουμε μαζί με τη ζάχαρη σε μια κατσαρόλα και τα βράζουμε για 5-6 λεπτά μέχρι να λιώσει η ζάχαρη. Βάζουμε μέσα σε βάζα τις φλούδες, το σιρόπι...