Πρασοπατατόσουπα με μοσχοκάρυδο

Πρασοπατατόσουπα με μοσχοκάρυδο

Από την ιστοσελίδα
https://www.olivemagazine.gr/
Συγγραφέας
Ντίνα Νικολάου
Σε μια μεγάλη κατσαρόλα και σε δυνατή φωτιά ζεσταίνετε καλά το ελαιόλαδο. Ρίχνετε τα πράσα και σοτάρετε για 6-8 λεπτά ανακατεύοντας με σπάτουλα μέχρι να αρχίσουν να μαλακώνουν.Προσθέτετε τις πατάτες και το σκόρδο και σοτάρετε για 5 λεπτά ακόμα. Ρίχνετε τον ζωμό, το μοσχοκάρυδο,...