Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Πλένουμε τα ροδάκινα,τους βγάζουμε τα κουκούτσια,τα κόβουμε σε κομματάκια και τα πολτοποιούμε στο μπλέντερ
Προσθέτουμε την φρουκτόζη,το νερό,την βανίλια και χτυπάμε για μερικά δευτερόλεπτα ακόμα
Αδειάζουμε την γρανίτα σε ένα μεταλλικό σκεύος και την βάζουμε στην κατάψυξη
2-3...