Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Σε ένα μπολ ανακατέψτε τις πατάτες με το κασέρι, τα αυγά χτυπημένα, το ζαμπόν ψιλοκομμένο, αλάτι και πιπέρι.Ανοίξτε τα φύλλα στον πάγκο εργασίας και κόψτε τα στη μέση κατά μήκος της μικρότερης πλευράς. Αλείψτε με ελαιόλαδο το ένα φύλλο και απλώστε στη μία άκρη 1 κουταλιά από το...