Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Ακολουθούμε την συνταγή για το χειροποίητο φύλλο για πίτες.Βάζουμε τον φιδέ σε κατσαρόλα με ζεστό νερό, μαζί με το αλάτι μέχρι να βράσει (τόσο νερό όσο χρειάζεται για να γίνει πηχτός) . Κρατάμε 1/2 φλιτζάνι από το γάλα και το υπόλοιπο το προσθέτουμε στην κατσαρόλα με τον φιδέ....