Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Βήμα 1 Προθερμαίνετε το φούρνο στους 220° C. Βάζετε τις πατάτες σε μια κατσαρόλα, τις σκεπάζετε με κρύο νερό, προσθέτετε αλάτι και τις βράζετε μέχρι να μαλακώσουν καλά, για 20 περίπου λεπτά.Βήμα 2 Στο μεταξύ, βάζετε τα φρέσκα κρεμμυδάκια σε μια στρώση σε ένα ταψάκι, τα ραντίζετε...