Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Κόβουμε τις σουπιές σε λωρίδες. Σε μία κατσαρόλα, σε χαμηλή φωτιά, ρίχνουμε το ελαιόλαδο, το κρεμμύδι, το σκόρδο και το πεπεροντσίνο και τα τσιγαρίζουμε. Ύστερα ρίχνουμε τις σουπιές και τις αφήνουμε να πιουν τα υγρά. Σβήνουμε με το κρασί, ανακατεύουμε καλά μέχρι να εξατμιστεί...