Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Σε μεγάλη κατσαρόλα βάζετε δύο λίτρα νερό, ρίχνετε τα καρότα, το κρεμμύδι και το σέλινο. Πλένετε το κοτόπουλο και το βάζετε κι αυτό στην κατσαρόλα να βράσει. Αλατίζετε ελαφρά. Σε μία ώρα περίπου θα έχει γίνει μαλακό και τρυφερό. Τότε το βγάζετε σε πιατέλα, το κόβετε σε μερίδες...