Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Για τη γλυκόξινη μαρμελάδα ντομάτα, προτιμήστε ντομάτες μακρόστενες (πομοντόρια), φρέσκες ή εμπορίου. Πλένουμε και βγάζουμε την καρδιά της ντομάτας. Ζουλάμε να φύγουν τα σπόρια και κόβουμε σε μεγάλες μπουκιές. Τις βάζουμε μέσα σε κατσαρόλα με χοντρή βάση και προσθέτουμε τη...