Για να ξεφλουδίσετε εύκολα μια μεγάλη κολοκύθα, τρυπήστε τη επιφανειακά με το πιρούνι σε αρκετά σημεία και μετά βάλτε τη για δυο λεπτά στο φούρνο μικροκυμάτων. Μετά ξεφλουδίσετε τη με την βοήθεια ενός piller
Οδηγίες Σε ένα μεγάλο μπολ τοποθετώ όλα τα υλικά για τα γιουβαρλάκια εκτός από το αλεύρικαι τ’ ανακατεύω με το χέρι. Ζυμώνω τον κιμά για 2-3’ μέχρι να έχω ένα ομοιογενές κι αφράτο μείγμα. Κατόπιν σχηματίζω ομοιόμορφα γιουβαρλάκια, τα περνάω στο αλεύρι ν’ αλευρωθούν και τα κρατάω...