Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Προθερμαίνεται τον φούρνο στους 220 βαθμούς κελσίου.Παίρνετε ένα ταψί (να υπολογίζετε να χωράει μια στρώση τις μελιτζάνες), το λαδώνετε, στρώνετε τις μελιτζάνες τις αλατοπιπερώνετε, στρώνετε πάνω από τις μελιτζάνες τις αγκινάρες τις οποίες και σε αυτές έχετε βάλετε μπαχαρικά, το...