Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Υλικά:
Για 4-6 άτομα
Ένα πραγματικά εύκολο γλυκάκι του πεντάλεπτου για τους λάτρεις του τιραμισού Στο κάδο του μίξερ ρίχνετε το μασκαρπόνε και το χτυπάτε ελαφρά στη χαμηλή σκάλα μέχρι να μαλακώσει για περίπου 30 δευτερόλεπτα.
Προσθέστε το ρικότα, τη ζάχαρη, εσπρέσο, και Marsala ή Kahlua.
Αυξήστε την ταχύτητα σε υψηλό και χτυπήστε για περίπου 3 λεπτά.
Μεταφέρετε σε ένα ρηχό μπολ ή πιατέλα και πασπαλίζετε με τη σκόνη με κακάο και την ψιλοκομμένη κουβερτούρα.
Σερβίρετε με φράουλες ή διάφορα cookies.
Απαιτούμενος χρόνος:15 λεπτά
Η συνταγή προέρχεται από την ιστοσελίδα https://sidagi.gr/.
Η ιστοσελίδα https://sidagi.gr/ ή ο σύνδεσμος γι' αυτή τη συνταγή φαίνεται ότι έχει καταργηθεί.
Αν είστε κάτοχος αυτής της συνταγής και θέλετε να αφαιρεθεί από την ιστοσελίδα μας, επικοινωνήστε μαζί μας.