Για να γίνουν τραγανές οι πατάτες φούρνου, πανάρετέ τις με αλεύρι ή φρυγανιά στα οποία θα έχετε προσθέσει και λίγα μυρωδικά ή μπαχαρικά (θυμάρι, βασιλικό, κύμινο κ.λπ.) και λίγο αλάτι. Μετά, βάλτε τις στο ταψί με ελαιόλαδο ή λίγο βούτυρο και ανακατέψτε τις. Κατά τη διάρκεια του ψησίματος ανακατέψτε άλλη μία φορά.
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το γιαούρτι με τη βανίλια.
Θα σερβίρουμε το γιαούρτι σε ποτήρια.
Θα ξεκινήσουμε βάζοντας στο ποτήρι ένα στρώμα γιαουρτιού καιαπό πάνω καρύδια και μέλι.
Συνεχίζουμε επαναλαμβάνοντας τη διαδικασία και προσθέτουμε όσα στρώματα από γιαούρτι, καρύδια και μέλιθέλουμε.
Η συνταγή προέρχεται από την ιστοσελίδα http://www.toarkoudi.gr.
Η ιστοσελίδα http://www.toarkoudi.gr ή ο σύνδεσμος γι' αυτή τη συνταγή φαίνεται ότι έχει καταργηθεί.
Αν είστε κάτοχος αυτής της συνταγής και θέλετε να αφαιρεθεί από την ιστοσελίδα μας, επικοινωνήστε μαζί μας.