Για να μη μαυρίσουν οι αγκινάρες στο βράσιμο την ώρα που βράζουν ρίξτε μέσα στην κατσαρόλα μία κουταλιά ζάχαρη και λίγο ξίδι.
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το γιαούρτι με τη βανίλια.
Θα σερβίρουμε το γιαούρτι σε ποτήρια.
Θα ξεκινήσουμε βάζοντας στο ποτήρι ένα στρώμα γιαουρτιού καιαπό πάνω καρύδια και μέλι.
Συνεχίζουμε επαναλαμβάνοντας τη διαδικασία και προσθέτουμε όσα στρώματα από γιαούρτι, καρύδια και μέλιθέλουμε.
Η συνταγή προέρχεται από την ιστοσελίδα http://www.toarkoudi.gr.
Η ιστοσελίδα http://www.toarkoudi.gr ή ο σύνδεσμος γι' αυτή τη συνταγή φαίνεται ότι έχει καταργηθεί.
Αν είστε κάτοχος αυτής της συνταγής και θέλετε να αφαιρεθεί από την ιστοσελίδα μας, επικοινωνήστε μαζί μας.