Τα αέρια που μας κάνουν να δακρύζουμε προέρχονται από την ένωση δυο θυλάκων που υπάρχουν στις πτυχές του κρεμμυδιού. Για να αποφύγετε τα δάκρυα, χρησιμοποιήστε ένα καλά ακονισμένο μαχαίρι. Το κοφτερό μαχαίρι μειώνει κατά πολύ τα αέρια που προκαλούν δάκρυα. Δοκιμάστε επίσεις να κόψτε τη ρίζα του κρεμμυδιού πριν το κόψετε.
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το γιαούρτι με τη βανίλια.
Θα σερβίρουμε το γιαούρτι σε ποτήρια.
Θα ξεκινήσουμε βάζοντας στο ποτήρι ένα στρώμα γιαουρτιού καιαπό πάνω καρύδια και μέλι.
Συνεχίζουμε επαναλαμβάνοντας τη διαδικασία και προσθέτουμε όσα στρώματα από γιαούρτι, καρύδια και μέλιθέλουμε.
Η συνταγή προέρχεται από την ιστοσελίδα http://www.toarkoudi.gr.
Η ιστοσελίδα http://www.toarkoudi.gr ή ο σύνδεσμος γι' αυτή τη συνταγή φαίνεται ότι έχει καταργηθεί.
Αν είστε κάτοχος αυτής της συνταγής και θέλετε να αφαιρεθεί από την ιστοσελίδα μας, επικοινωνήστε μαζί μας.