Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Σε ένα μεγάλο μπολ ανακατεύετε όλα τα υλικά για το μπιφτέκι, τον κιμά μοσχάρι, το κρεμμύδι, την σκελίδα σκόρδο, τον μαϊντανό, την σόγια σος, αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι Ζυμώνετε πολύ καλά, πλάθετε 4 μπιφτέκια και τα αφήνετε να ξεκουραστούν, σκεπασμένα για περίπου 20 λεπτά...