Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Υλικά (για 10 άτομα)
400 γρ. τυρί κρέμα ( Cream Cheese) σε θερμοκρασία δωματίου
3 κουταλιές ζάχαρη + ½ φλ. επιπλέον
4 κοφτές κουταλιές βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου
6 μεγάλα αβγά σε θερμοκρασία δωματίου, χωρισμένα (κρατάτε τα ασπράδια στο ψυγείο)
4/5 φλ. (20cl ή 200ml) κρέμα...