Ποτέ μην ψύχετε τις ντομάτες και τα εσπεριδοειδή. Η ψύξη σκοτώνει τις γεύσεις, τα θρεπτικά συστατικά και τις υφές τους.
Κόβουμε το κομμάτι του μοσχαριού στη μέση.
Τα τοποθετούμε δίπλα-δίπλα στη συσκευή αργού μαγειρέματος.
Σε ένα μπολ, αναμιγνύουμε μαζί το μείγμα μπαχαρικών για κρέας, το ζωμό βοδινού κρέατος, το κρασί και το νερό. Περιχύνουμε το μίγμα πάνω από το κρέας. Πασπαλίζουμε με αρκετό πιπέρι.
Παίρνουμε το βούτυρο σε 6 διαφορετικές κουταλιές και το ρίχνουμε σε διάφορα τυχαία σημεία πάνω στο κρέας προσπαθώντας να καλύψουμε όλη την επιφάνειά του.
Καλύπτουμε με το καπάκι και μαγειρεύουμε σε μεγάλη θερμοκρασία για περίπου 4,5 ώρες, ή σε χαμηλή για 6-7 ώρες.
Η συνταγή προέρχεται από την ιστοσελίδα http://www.toarkoudi.gr.
Η ιστοσελίδα http://www.toarkoudi.gr ή ο σύνδεσμος γι' αυτή τη συνταγή φαίνεται ότι έχει καταργηθεί.
Αν είστε κάτοχος αυτής της συνταγής και θέλετε να αφαιρεθεί από την ιστοσελίδα μας, επικοινωνήστε μαζί μας.