Όταν στα χέρια μας υπάρχουν πολλά υγρά, τότε όταν πιάνουμε να κόψουμε μπορεί η λαβή του μαχαιριού να γλιστράει. Για να δουλεύουμε με ασφάλεια μπορούμε στη λαβή του μαχαιριού να τυλίξουμε δύο τρία λαστιχάκια σε απόσταση τους.
Για την πίτα Παίρνουμε ένα κομμάτι φύλλου σφολιάτας και τοποθετούμε τη γέμιση κατά μήκος του μισού παραλληλόγραμμου, αφήνοντας 1 εκ. απόσταση κενό από τις άκρες. Ενώνουμε τις άκρες και τις πατάμε καλά με ένα πιρούνι για να κλείσουν. Αλείφουμε με αυγό και ψήνουμε σε προθερμασμένο...