Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Βράζετε τα ζυμαρικά σε αλατισμένο νερό στο μισό χρόνο που αναφέρει η συσκευασία τους. Τα στραγγίζετε και τα ξαναρίχνετε στην κατσαρόλα που έβρασαν.Στο μεταξύ, σκουπίζετε με βρεγμένο πανί τα μανιτάρια και, αφού αφαιρέσετε την άκρη από το κοτσανάκι τους, τα κόβετε σε φέτες. Βάζετε...