Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Βήμα 1 Προθερμαίνετε το φούρνο στους 200° C. Λαδώνετε ελαφρά και αλατοπιπερώνετε τα φιλέτα του ψαριού, τα βάζετε σε μια στρώση σε ένα ταψί και τα ψήνετε στο φούρνο για 10 περίπου λεπτά.Βήμα 2 Ζεσταίνετε 2 κουταλιές λάδι σε ένα μεγάλο, βαθύ τηγάνι, σε χαμηλή φωτιά και σοτάρετε...