Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Σοτάρετε το κρεμμύδι με το ελαιόλαδο 6-7 λεπτά σε μέτριαφωτιά να μαλακώσει.Σε ένα μπολ ρίχνετε τον κιμά του κοτόπουλου, στύβετε το ψωμί από το γάλα και το ρίχνετε κι αυτό. Προσθέτετε την κέτσαπ, το σοταρισμένο κρεμμύδι, το σχοινόπρασο, αλάτι, πιπέρι, την πάπρικα, το ξύδι....