Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Για την κολοκύθα: Προθερμαίνετε το φούρνο στους 180ο C. Ανακατεύετε όλα τα υλικά σε ένα μπολ και τα απλώνετε σε ταψί στρωμένο με αντικολλητικό χαρτί ψησίματος. Ψήνετε στο φούρνο για 30-35 λεπτά περίπου, μέχρι να λιώνει η κολοκύθα. Στη συνέχεια την πολτοποιείτε στο μπλέντερ μέχρι...