Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Καθαρίζουμε την κολοκύθα, την κόβουμε σε φέτες και τις φέτες σε μικρότερα κομμάτια. Βάζουμε σε κατσαρόλα τα κομμάτια της κολοκύθας και προσθέτουμε νερό μέχρι να τα σκεπάζει. Αφήνουμε να βράσει μέχρι να μαλακώσει η κολοκύθα. Βγάζουμε από την φωτιά και την βάζουμε να στραγγίξει...