Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Σοτάρουμε σε ένα τηγανάκι με ελάχιστο ελαιόλαδο το κρεμμυδάκι μας.Σε μπολ χτυπάμε τα αυγά, προσθέτουμε το γιαούρτι και ανακατεύουμε. Προσθέτουμε τα τυριά τριμμένα, το αλεύρι λίγο -λίγο και ανακατεύουμε. Προσθέτουμε την πάπρικα, αλάτι ελάχιστο, πιπέρι, δυόσμο, μαϊντανό και...