Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Βήμα 1 Βράζετε σε ένα κατσαρολάκι το νερό και όταν κοχλάσει το αποσύρετε από τη φωτιά. Ανακατεύετε µέσα το αλάτι, τη ζάχαρη, το ξίδι και το ελαιόλαδο µέχρι να διαλυθεί η ζάχαρη και το αλάτι. Ύστερα ανακατεύετε µέσα τα τριµµένα σκόρδα (αν τα βάλετε όταν το νερό είναι πολύ καυτό...