Φασόλια γίγαντες με σάλτσα τομάτας πορτοκάλι και πανσέτα με γλυκό μπούκοβο

Φασόλια γίγαντες με σάλτσα τομάτας πορτοκάλι και πανσέτα με γλυκό μπούκοβο

Από την ιστοσελίδα
https://www.alexandrospapandreou.gr/gr/
Συγγραφέας
Αλέξανδρος Παρανδρέου
Βάζετε τα φασόλια σε κρύο νερό για όλο το βράδυ έτσι ώστε να φουσκώσουν.Βράζετε τα φασόλια σε μια κατσαρόλα με μία κουταλιά χοντρό αλάτι για 45-50 λεπτά.Όταν είναι έτοιμα τα σουρώνετε, τα κρυώνετε κάτω από άφθονο τρεχούμενο νερό και τα τοποθετείτε σε ένα μπολ.Σε ένα ξύλο κοπής...