Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Βήμα 1 Βάζετε τη σόγια σος, το σάκε ή το κρασί, το σκόρδο και το τζίντζερ σε ένα μπολ και τα ανακατεύετε. Τοποθετείτε τα φιλέτα του σολομού σε ένα γυάλινο ταψί και τα περιχύνετε με το μίγμα. Τα αφήνετε να μαριναριστούν για 20 περίπου λεπτά. Προθερμαίνετε το φούρνο στους 180°...