Πεσκανδρίτσα μαριναρισμένη σε γιαούρτι και κόλιανδρο

Πεσκανδρίτσα μαριναρισμένη σε γιαούρτι και κόλιανδρο

Από την ιστοσελίδα
https://xrysessyntages.com/
Συγγραφέας
Χρυσές Συνταγές
Βήμα 1 Προθερμαίνετε το φούρνο στους 180° C. Βάζετε το γιαούρτι με το χυμό των λεμονιών, τη γούστερ σος, το ελαιόλαδο και τον κόλιανδρο στη γυάλα του μπλέντερ και τα χτυπάτε μέχρι να γίνει ένα λείο, ομοιογενές μίγμα σαν κρέμα. Αλείφετε με αυτό το ψάρι και το αλατοπιπερώνετε....