Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Βάση μπισκότου:1. Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180 C. βαθμούς. Ανακατεύουμε τα μπισκότα με το λιωμένο βούτυρο καλά. Τα αδειάζουμε σε μία φόρμα με αποσπόμενο τσέρκι 24 εκ. και τα στρώνουμε σε όλη τη φόρμα, καλύπτοντας σχεδόν μέχρι επάνω και τα τοιχώματα της φόρμας. 4 εκ. ύψος...