Όταν στα χέρια μας υπάρχουν πολλά υγρά, τότε όταν πιάνουμε να κόψουμε μπορεί η λαβή του μαχαιριού να γλιστράει. Για να δουλεύουμε με ασφάλεια μπορούμε στη λαβή του μαχαιριού να τυλίξουμε δύο τρία λαστιχάκια σε απόσταση τους.
Στρώνουμε τον πάτο από ένα μικρό ταψάκι μιας χρήσης με ινδοκάρυδο και αφήνουμε στην άκρη. Αλέθουμε τη βρώμη στο μπλέντερ πολύ καλά μέχρι να γίνει σκόνη και στη συνέχεια προσθέτουμε τη σκόνη πρωτεϊνης και ξαναχτυπάμε λίγα δευτερόλεπτα μέχρι να αναμειχθεί. Σε ένα μπολ βάζουμε το...