Κριθαρότο με Αγκινάρες και Αρακά Ανοξιάτικη Φρεσκάδα

Κριθαρότο με Αγκινάρες και Αρακά Ανοξιάτικη Φρεσκάδα

Από την ιστοσελίδα
https://caruso.gr/
Συγγραφέας
Ως λάτρης της αγκινάρας και της Ιταλικής κουζίνας, γνωρίζω μια κλασική συνταγή με ριζότο και αγκινάρα, στην οποία προστίθεται και αρακάς για να ολοκληρώσει μια πολύ Ανοιξιάτικη γιορτή στο πιάτο.Υπέροχη σύνθεση με δυο λαχανικά εποχής, γεμάτη φρεσκάδα και γεύσεις λεπτές, υπόξινες...