Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 170ο C στον αέρα. Καλύπτουμε με λαδόκολλα ένα ταψίκαι πασπαλίζουμε με το καλαμποκάλευρο. Ανοίγουμε με τον πλάστη στον πάγκο εργασίας την έτοιμη ζύμη για πίτσα δημιουργώντας ένα παραλληλόγραμμο 20x25 εκ. Αν κολλάει η ζύμη στον πάγκο εργασίας τότε...