Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Φτιάξτε με τα χεράκια σας μια συνταγή για ένα μοναδικό ρόφημα. Σπιτική πορτοκαλάδα με άρωμα Χίου! Απολαύστε την κάθε ώρα της ημέρας. Ζεστή η κρύα είναι το ίδιο γευστική.Υλικά συνταγής44 πορτοκάλια24 μανταρίνια16 λεμόνια1800 γρ. ζάχαρη1800 γρ. νερό3 ποτ.κονιάκ χυμό...