Μπατσαριά: Η ηπειρώτικη χορτοτυρόπιτα χωρίς φύλλο

Μπατσαριά: Η ηπειρώτικη χορτοτυρόπιτα χωρίς φύλλο

Από την ιστοσελίδα
https://www.olivemagazine.gr/
Συγγραφέας
Γεωργία Κοφινά
Ετοιμάζετε τη γέμιση: Βάζετε όλα τα χόρτα και μυρωδικά σε μεγάλο στραγγιστήρι και τα πασπαλίζετε με αρκετό αλάτι. Τα τρίβετε με το χέρι και τα αφήνετε για 10 λεπτά να βγάλουν τα υγρά τους. Μετά τα στύβετε καλά με το χέρι και τα ρίχνετε σε μέτριο μπολ. Προσθέτετε και τη φέτα και...