Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Ξεκινάμε να φτιάξουμε το πλιγούρι σαλάτα, βάζοντάς το σε ένα μπολ και καλύπτοντάς το με βραστό νερό (ίσα να το σκεπάσει). Βάζουμε καπάκι και το αφήνουμε στην άκρη να φουσκώσει για 15 λεπτά, για να μαλακώσει και είναι τέλεια η πλιγούρι σαλάτα. Το αφρατεύουμε ανακατεύοντάς το με...