Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Σολομός στον φούρνο με πορτοκάλι και λάιμ σε 20′ Η πολυτέλεια θέλει μεράκι.Άννα Χαλικιά Ο σολομός είναι ένοχη απόλαυση.Για διάφορους λόγους. Πρώτα απ’ όλα γιατί ο σολομός που αγοράζουμε συνήθως είναι ιχθυοτροφείου και -απ’ αυτά που έχω ακούσει κατά καιρούς- δεν...