Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Για το παντεσπάνι χτυπάμε τα αβγά με τη ζάχαρη, μέχρι να αφρατέψουν. Κοσκινίζουμε το αλεύρι με το κακάο και τα ρίχνουμε σιγά-σιγά στα χτυπημένα αβγά. Ανακατεύουμε απαλά με μια κουτάλα. Τοποθετούμε το μείγμα σε ένα ταψάκι διαμέτρου 24 εκ. βουτυρωμένο και αλευρωμένο. Ψήνουμε σε...