Οι μπανάνες είναι από τα προϊόντα που θα έπρεπε να φυλάσσονται σε θερμοκρασία δωματίου, αλλά αν αποφασίσετε να τις βάλετε στο ψυγείο, φρόντισε πρώτα να τυλίξετε με μεμβράνη τις άκρες τους για να μην περνάει η υγρασία.
Σε μια κατσαρόλα βράζουμε το κρέας σε άφθονο αλατισμένο νερό, μέχρι να μαλακώσει πάρα πολύ καλά. Κρατάμε το ζουμάκι, στραγγίζουμε το κρέας, το ξεψαχνίζουμε και το χωρίζουμε με τα δάχτυλα σε μεγάλες μπουκιές. Αυτή τη διαδικασία μπορούμε να την κάνουμε και από την προηγούμενη...