Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Διαδικασία Προθερμάνετε τον φούρνο στους 200ο C. Στην συνέχεια ανοίξτε το φύλλο, κόψτε 12 κύκλους των 5 cm, τοποθετήστε τα σε μια λαδόκολλα και ψήστε τα για περίπου 12 λεπτά, μέχρι να πάρουν χρυσαφένιο χρώμα. Ενώ μαγειρεύετε το φύλλο ανακατέψτε τον κιμά με τον κόλιανδρο, το...