Τα αέρια που μας κάνουν να δακρύζουμε προέρχονται από την ένωση δυο θυλάκων που υπάρχουν στις πτυχές του κρεμμυδιού. Για να αποφύγετε τα δάκρυα, χρησιμοποιήστε ένα καλά ακονισμένο μαχαίρι. Το κοφτερό μαχαίρι μειώνει κατά πολύ τα αέρια που προκαλούν δάκρυα. Δοκιμάστε επίσεις να κόψτε τη ρίζα του κρεμμυδιού πριν το κόψετε.
Βράζουμε σε μια κατσαρόλα το γάλα με το σιμιγδάλι, την ζάχαρη και τη μαργαρίνη.
Μόλις γίνουν κρέμα τα αποσύρουμε από την φωτιά.
Χτυπάμε τα αυγά και μόλις η κρέμα έρθει σε θερμοκρασί δωματίου τα ρίχνουμε μέσα και την ανακατεύουμε.
Βάζουμε το μίγμα μας σε βουτυρωμένο ταψί και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο για 40 λεπτά ή μέχρι να ροδίσει η γαλατόπιτά μας.
Βράζουμε το νερό με τη ζάχαρη και τη φλούδα.
Μόλις σιροπιάσουν ραντίζουμε τη ζεστή γαλατόπιτα.
Την κόβουμε σε μικρά κομμάτια και την σερβίρουμε σε θερμοκρασία δωματίου.
Καλή επιτυχία φίλες και φίλοι!
Η συνταγή προέρχεται από την ιστοσελίδα http://www.toarkoudi.gr.
Η ιστοσελίδα http://www.toarkoudi.gr ή ο σύνδεσμος γι' αυτή τη συνταγή φαίνεται ότι έχει καταργηθεί.
Αν είστε κάτοχος αυτής της συνταγής και θέλετε να αφαιρεθεί από την ιστοσελίδα μας, επικοινωνήστε μαζί μας.