Για να σιτέψει το κρέας, το κόβουμε σε κομμάτια και το βάζουμε σε ένα μπολ με ελαιόλαδο και λίγο λεμόνι.
Το αφήνουμε για 2-3 ώρες ή περισσότερο (μέχρι και 24 ώρες) και μετά το ψήνουμε ή το βάζουμε στην κατάψυξη.
Σημείωση: Το ελαιόλαδο πρέπει να σκεπάζει το κρέας.
Σ' ένα μεγάλο μπολ ανακατεύουμε τις σαλάτες (ψιλοκομμένες), τα σταφύλια, το κρεμμύδι (ψηλοκομμένο), και τα καρύδια.
Ρίχνουμε αλάτι, πιπέρι και περιχύνουμε με ελαιόλαδο.
Κόβουμε το κατσικίσιο τυρί σε φέτες και το προσθέτουμε στο μίγμα.
Καλή μας όρεξη!
Η συνταγή προέρχεται από την ιστοσελίδα http://www.toarkoudi.gr.
Η ιστοσελίδα http://www.toarkoudi.gr ή ο σύνδεσμος γι' αυτή τη συνταγή φαίνεται ότι έχει καταργηθεί.
Αν είστε κάτοχος αυτής της συνταγής και θέλετε να αφαιρεθεί από την ιστοσελίδα μας, επικοινωνήστε μαζί μας.