Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Σε 1,5 κούπα χλιαρό νερό ρίχνω τη ζάχαρη και τη μαγιά και αφήνω για 10'.Ρίχνω σε ένα μπολ το αλεύρι, το αλάτι, το ηλιέλαιο (προτιμώ ηλιέλαιο), το μείγμα Μάγιας και ζυμωνω μέχρι η ζύμη μου να γίνει λεία.Βάζω τη ζύμη μου σε ελαφρώς λαδωμένο πυρέξ η μπολ και εν συνεχεία τη βάζω σε...