Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Ξεπλένουμε αρκετές φορές την κινόα, μέχρι το νερό να βγαίνει καθαρό. Βράζουμε την κινόα σε ένα κατσαρολάκιμε μπόλικο νερό για 15 λεπτά. Τη σουρώνουμε, την ξεπλένουμε με κρύο νερό, τη σουρώνουμε ξανά, και την αφήνουμε στην άκρη σε ένα μπολ, μέχρι να τη...