Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Ξεκινάμε να φτιάξουμε το γαριδοπίλαφο, καθαρίζοντας πρώτα το σώμα από τις γαρίδες (αφήνουμε επάνω το κεφάλι). Μάθετε με όλες τις λεπτομέρειες που χρειάζεταιπώς να καθαρίσετε και να συντηρήσετε σωστά τα θαλασσινά. Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε βαθύ τηγάνι σε μέτρια φωτιά και...