Για να ξεφλουδίσετε εύκολα μια μεγάλη κολοκύθα, τρυπήστε τη επιφανειακά με το πιρούνι σε αρκετά σημεία και μετά βάλτε τη για δυο λεπτά στο φούρνο μικροκυμάτων. Μετά ξεφλουδίσετε τη με την βοήθεια ενός piller
Η σημερινή συνταγή μας για ζύμη σφολιάτας, είναι μια παραδοσιακή συνταγή. Μπορεί η διαδικασία να φαντάζει μπελαλίδικη, άλλα το αποτέλεσμα εντυπωσιάζει. Μια σφολιάτα τόσο τραγανή και μαλακή που θα μας θυμίσει το κλασσικό φύλλο της γιαγιάς! Υλικά Συνταγής1 ¼ φλιτζάνι τσαγιού...